Glumica Halle Berry priznala je kako uživa u kupovini odjeće za svoju kćerkicu Nahlu. Ovisna je o gomilanju dječje odjeće od koje neke komade nahla uopće ne stigne odjenuti jer ih preraste. Izgleda kako oskarovka uživa u slatkim problemima!

Halle Berry otkada je postala majka rijetko izlazi u javnost. Vrijeme najradije provodi s Nahlom Ariel i dečkom Gabrielom, ocem svoje kćeri. 

Glumica je priznala kako je totalno ovisna o šopingu, no više ne odabire odjeću za sebe već putem interneta kupuje dječju robicu.

Oskarovka Halle najradije odabire i kupuje odjeću za Nahlu putem interneta.

'Odjeću kupujem online, i to u tolikom broju da Nahla ne stigne sve iznositi. Ne stignem joj sve obući jer rijetko izlazimo s obzirom da ne mogu podnijeti paparazze', priznalaje 42-godišnja glumica.

I njezin dečko Gabriel ju pokušava odgovoriti od tolike kupovine, no ona ne odustaje.

'Pa ona ni ne izlazi iz kuće! Halle, moraš prestati', uvjerava ju Gabriel koji je, otkriva Halle razlog zašto stalno ostaje kod kuće.

Halle Berry najviše uživa u društvu zgodnog 33-godišnjeg muškarca.

VIDEO: Halle Berry kćerkicu pokazala javnosti

Halle Berry izjavila kako želi još jedno dijete

Halle Berry i model Gabriel Aurby dobili su prvo dijete, kćer Nahlu u ožujku prošle godine. Halle i Gabriel su jedni od rijetkih poznatih parova koji slike djeteta nisu prodali magazinima. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju