Jennifer Garner i Ben Affleck pokazali su svoju mjesec dana staru djevojčicu Serafinu Rose. Malena je u pratnji roditelja stigla po stariju sestru Violet u vrtić, no za nju je put bio predug pa je odlučila odspavati

Seraphina Rose Elizabeth Affleck rođena je 6. siječnja, a nakon što je navršila dva mjeseca roditelji su je prvi puta pokazali u javnosti. Nježna djevojčica uživa potpunu pažnju slavnih roditelja, dok njezina trogodišnja sestra Violet često zaviruje u mamino naručje kako bi provjerila je li beba tu.

Prolaznici koji su poželjeli pogledati Seraphinu tvrde kako Ben i Jennifer izgledaju kao najsretniji roditelji na svijetu, a poznati glumac se trudi pomoći supruzi oko dragocjenog paketića koliko god je to moguće.

U ubrzanom rasporedu s dvije djevojčice kod kuće Jennifer se primila i onog težeg dijela koji čeka svaku ženu nakon poroda. Ubrzanim tempom skida višak kilograma koje je nakupila tijekom trudnoće.

Poznata mama odlučila je nastaviti karijeru koju je prekinula kako bi vrijeme i ljubav posvetila svojoj obitelji, a u tome će joj itekako pomoći dobra linija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju