Jessici Albi majčinstvo je najdraža uloga koju je odabrala. Boravak na filmskom setu pao je u drugi plan jer mlada majka ne može zamisliti dan bez svoje malene Honor. Lijepa glumica je izgleda pronašla ulogu svog života

Glumica koja se u svibnju udala za Casha Warrena uživa u obiteljskom životu. Par često odlazi u park kako bi šestomjesečna Honor bila na svježem zraku i uživala u prirodi.

I dok mama i Honor vrijeme koriste za igru i pokazivanje pred prijateljicama, Cash Warren koristi vrijeme za fotografiranje. Dvadesetsedmogodišnja Jessica ne razmišlja previše o svom izgledu u slobodno vrijeme pa je i u šetnju krenula odjevena u traperice i bez šminke. Modu zato tjera mala Honor kojoj je mama za izlazak odabrala Ugg čizmice i toplu bijelu jaknu.

Jessica se nedavno našla usred skandala nakon što je snimila seriju fotografija za Campari koje su sređene u Photoshopu prije puštanja u javnost.

Mlada glumica prihvatila je ulogu u filmu An Invisible Sign of My Own, no priznaje kako joj je bilo teško vratiti se na posao i ostaviti Honor kod kuće.

'Vrijeme koje provodim bez Honor teško mi pada. Stvarno mi je teško, da se radi o bilo kojem drugom filmu ne bih prihvatila ulogu' rekla je mlada mama Jessica.

No, izgleda kako je Jessica Alba uspjela uskladiti poslovne i majčinske obaveze jer Honor ustaje svako jutro s mamom i ide na snimanje!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju