Kazalište Žar ptica je pripremilo novu predstavu za najmlađe i njihove roditelje. Priča je to koja se zbila davno, tako davno kada ničega, baš ničega nije bilo, osim jednog Vremena. Čarolijom koja vlada samo u kazalištu naučite kako se kupuju minute i sati

Nakon predstava Čudesni svijet brojeva i Čarobna flauta, gost redatelj iz Bugarske Aleksandar Ivanov svoju trilogiju u Žar ptici zaokružuje novom pričom koja se zbila davno, tako davno kada ničega, baš ničega nije bilo, osim jednog Vremena.

U predstavi 'Bilo jednom jedno vrijeme' otkrit ćemo vam tajnu kako su male Sekunde postajale sve veće i veće i pretvarale se u Minute, Sate i Dane.

I što je sve snašlo dvanaestoricu Mjeseci, naime, dok je jedne prekrio bijeli snijeg, drugi su se oblačili u zelene ogrtače, a treći pak nisu mogli odoljeti zovu mora i putovanja.

Zbunjeni Mjeseci tada nisu ni znali da su nastala godišnja doba.

Još puno iznenađenja skriva ova predstava, a najveće je svakako ono kada je u priču ušao Čovjek i poželio kupiti Vrijeme za sebe.

Zapravo, jeste li ikada pomislili kako bi svijet izgledao kad bi se vrijeme moglo kupiti? Reći ćete, ni u snu.

Kako je kazalište nepresušno čarolijama, tako se na našoj pozornici, dogodio upravo takav san, u kome su živjele sekunde, minute, sati i ljudi koji su ih mogli kupovati.

Istina je da se dugim pričanjem o vremenu, vrijeme može samo izgubiti.

Predlažemo zato da ne propustite pogledati ovu neobičnu bajku, poučnu i zabavnu istovremeno, s jasnom porukom o trajanju i prolaznosti svega osim vremena, koje je jedino vječno.

Tko je dobio ulaznice za predstavu?

Dvije ulaznice za predstavu 'Bilo jednom jedno vrijeme' u kazalištu Žar ptica u petak 16. listopada u 18.30 sati dobili su Saša Jovanović i Emanuela Petrić.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju