Majka posrnule pop princeze, Lynne Spears nedavno je napisala knjigu i u njoj razotkrila niz indiskretnih i nimalo laskavih detalja o svojoj kćeri. Najšokantniji su podaci o Britneyinom tinejdžerskom dobu, koja je tada naveliko i uz majčin blagoslov uživala u grešnim porocima. Gospođa Spears u svom prvom razgovoru za televiziju pričala je o greškama koje je učinila kao majka.


' Kroz oluju: Prava priča o slavi i obitelji u svijetu tabloida' naziv je knjige koja je izazvala  zgražanje javnosti nad autoricom, Lynne Spears. Priliku da ona kao majka ispriča kako se snalazila i što je sve prolazila sa svojim kćerima Lynne je dobila u tv intervjuu.

Nismo li kao majke uvijek mi krive?

O prvoj naslovnici Britney Spears koju je snimila sa samo 17 godina: 

' Intervju za magazin Rolling Stone! o da, bili smo počašćeni i presretni što su odabrali Britney za snimanje naslovnice. Ona je bila na samom početku karijere, a ja nisam bila sigurna što radimo, oni su odabrali naslovnu fotografiju, što nas je šokiralo. Nismo imali priliku birati. Nismo imale nikoga da nas savjetuje u tom trenutku.' O šokantnom saznanju za trudnoću mlađe kćeri Jamie Lynn: 
Tog dana Jamie je bila kod doktora, a Lynne je krenula na ručak. No kćer ju je nazvala i zamolila da se vrati kući. Tamo je zatekla Jameinog dečka koji je inače imao zabranu posjeta tokom školskih dana u tjednu, nije ga ni pogledala. Krenula je u sobu svoje kćeri gdje je pronašla poruku: ' Trudna sam , sve će biti u redu, planiram odgojiti svoje dijete''. Lynne je bila u šoku i vjerovala kako je to bila samo šala, nakon što se pribrala, briznula je u plač. 

Krivnja
' Nsmo li kao majke uvijek mi krive? Naravno da sam svu krivnju za ovakve živote svojih kćeri preuzela na sebe, takva sam kakva sam  i to je moja najveća greška! '

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju