Jedna od najseksepilnijih Hrvatica i voditeljica Nove TV, Mirna Maras, nedavno je prvi put postala majka. Otkrila nam je kako se snašla u novoj, najljepšoj životnoj ulozi i koliko joj pomaže suprug Mario Valentić

Kada je prije nekoliko mjeseci prvi put postala mama Mirna Maras nije mogla ni pojmiti što je sve očekuje u toj slatkoj životnoj avanturi.

Već sada željno očekuje kada će je Niko prvi puta zazvati mama. 'Još uvijek se privikavam da sam nekome mama, prošla su tek dva i pol mjeseca.', rekla je Mirna koja je odlučila dijete zaštiti od javnosti.

Mnoge mlade mame zbog neiskustva često paničare, no Mirna je takve situacije uspjela izbjeći.

'Nemam velikih strahova, sve je došlo spontano i prirodno. Prva dva mjeseca su mi buđenja po noći teže padala, no kad sam Niku primila u naručje to se pretvorilo u slatki umor.', priča Mirna Maras.

Mario Valentić: 'Niko je zdrav i prekrasan!'

Koliko su istinite trudničke želje?

Mirna Maras: Nisam šopingholičarka!

U svemu joj pomaže majka, no i suprug Mario Valentić se ozbiljno prihvatio posla. 'Sudjeluje u svemu od presvlačenja do hranjenja i jedan je od rijetkih muškaraca koji se ne srami to priznati.',  Mirna je rekla uz osmijeh.

Niko je ovo ljeto sedamnaest dana proveo s mamom i tatom na moru. Morski zrak mu je itekako odgovarao, a iskusio je i prvo kupanje. 'Ljetovanje je bilo drugačije, no zanimljivo.', priznala je Mirna koja je prestala voditi bitku s kilogramima koje je nakupila u trudnoći.

'Petnaestak kilograma više se nekako istopilo, a ako je nešto i ostalo nestat će čim počnem trčati za djetetom.', rekla je Mirna koja s nestrpljenjem očekuje da njezin Niko napravi prve korake.

Više u inMagazinu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju