Odjeća s potpisom, mobitele ili tenisice su se već odavno uvukli u školske klupe. Od sada se u zagrebačkoj mirisnoj ponudi nalaze i ekskluzivni parfemi za djecu

U niche parfumeriji Flores održana je nesvakidašnja i zanimljiva radionica pod nazivom 'Fini nosevi, i superfina nepca'. Cilj joj je bio pokazati kako su parfemi sastavni dio života i kod najmlađih.

Ivan Lozić, direktor parfumerije je naglasio kako nije loše da djeca raspoznaju mirise jer su oni sastavni dio kulture življenja i života, a ne luksuzni artikl koji se prodaje u skupim bočicama i kojeg moraju posjedovati.

Djeca su u malim laboratorijima isprobavala i prepoznavala razne esencije i okuse, a animirala ih je Stefania Giannino voditeljica ugledno talijanske parfemske kuće Nobile 1942. kojoj su zaštitni znak i dječji parfemi.

Dječje mirisne kreacije koje se skrivaju iza imena 'Na kraljevom dvoru' su oduševila Hrvate i postale jedan od najtraženijih darova na mnogim dječjim rođendanima. Tri parfema uz koja dolaze i mala uputstva kako ih miješati namijenjeni su djevojčicama i dječacima.

Tri parfema na bazi ruže za djevojčice su Julie Coeur, Vanille te Rose Iris, a parfemi za dječake kriju se pod imenima Superhero, Cola i Robinson, a temelje se na notama cedrovine. Najvažnije je što ne sadrže sintetske sastojke kojih su današnji parfemi puni.

Više u inMagazinu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju