Kazalište Žar ptica je svoje posjetitelje u utorak, 11. listopada obradovalo jubilarnom 150. izvedbom hit predstave 'Dnevnik pauline P.' Predstava je praizvedena 1. listopada 2005.

Duhovita priča o svakidašnjim problemima jedne osnovnoškolke, prema istoimenoj literarnoj uspješnici Sanje Polak, u adaptaciji i režiji Snježane Banović, u rekordnom roku osvojila je učenike Zagreba i okolice, a izniman uspjeh zabilježila je i na nekoliko domaćih i svjetskih festivala.

Simpatičnu Paulinu P., na kazališnim daskama, dosada je upoznalo i zavoljelo više od 30 tisuća oduševljenih gledatelja, a nesmanjeno zanimanje jamči da će još veliki broj njih imati priliku uživati u dosjetkama koje je ova bistra brbljavica zapisala u svom dnevniku.

Uspjehu 'Dnevnika Pauline P.' osim aktualnosti teme pridonijele su i  nadahnute izvedbe razigranog ansambla koji čine Gorana Marin, Vesna Ravenšćak, Hrvoje Zalar, Ana Marija Bokor, Žana Bumber, Drago Utješanović, Mitja Smiljanić i Šime Bubica.

Ukoliko još niste upoznali Paulinu P. požurite u kazalište Žar ptica i provjerite zašto je osvojila toliko malih i velikih obožavatelja!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju