Miffy, Antuntun, Pepeljuga i mnogi drugi dragi likovi dječje literature oživjeli su i zabavljaju djecu u sklopu Interlibera. Uz pregršt slikovnica i popusta izdavači su za najmlađe organizirali i razne igraonice

Štandovi mnogih nakladnika šarene se slikovnicama i bajkama koje roditelji uvijek rado čitaju djeci. Osim stranica punih veselih boja, na Interliberu, odjeli izdavača s dječjom literaturom nude i razne sadržaje poput igraonica, radionica i predstava.

Roditelji mogu nadopuniti i biblioteku svojih mališana pričama o ljubavi, obitelji, prijateljstvu i dobroti.

'Mi nudimo eko radionice u suradnji sa zoološkim vrtom, gdje djeca izrađuju igračke u obliku životinja od starih krpa i spužvi. Nakon toga imamo prezentaciju Antun Tuna, a održavaju se i radionice krasopisa. Kod nas će biti književni susreti i ilustracije', rekla je Željka Ćorak iz Mozaika knjige.

Roditelji tako, osim knjiga kojima će počastiti sebe, mogu nadopuniti i biblioteku svojih mališana pričama o ljubavi, obitelji, prijateljstvu i dobroti koju svatko nosi u srcu. Velik dio nakladnika tako se i ove godine mogao pohvaliti bogato opremljenim sadržajima za najmlađe.

'Na našem štandu djeca se mogu upoznati sa svim novim objavljenim naslovima, sa didaktičnim igrama. Djeca se mogu ovdje igrati, pogledati filmove, izdanja koja su u pripremi. Imamo igraonicu za djecu, gdje djeca mogu direktno pogledati slikovnice i didaktički materijal, upoznati se s njim, a ne da to bude na visokim pultovima koja djeca ne mogu dosegnuti', rekla je Nataša Maletić, urednica dječjeg programa u nakladničkoj kući Golden marketing – tehničke knjige.

Duhovite, edukativne, ilustrirane, jednostavne, zabavne. Sve ih možete pronaći na Interliberu još danas i sutra!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju