I dok veliki broj slavnih roditelja zimske praznike provodi na plažama toplih krajeva Sarah Jessica Parker, Julia Roberts, Joel Madenn i Jennifer Garner su sa svojim mališanima ostali kod kuće. Uživaju u igri i poljupcima!

Zgodna žena i brižna mama Julia Roberts sa svojim blizancima Hazel i Phinnaeus te sinom Henryjem provela je sasvim običan dan. Najmlađi članovi obitelji uživali su u igri u parku nakon čega ih je mama nagradila pizzom, a oni su joj zahvalili pjesmom na putu prema autu.

Dok je Julia Roberts sa svojim mališanima uživala u igri u parku, Sarah Jessica Parker sina Jamesa odvela je na mjuzikl.

Moderna mama Sarah Jessica Parker svoje je dečke odvela na Broadway gdje su zajedno uživali u mjuziklu Hairspray. I dok je James Wilkie Broderick čvrsto držao mamu za ruku, suprug Matthew se spretno sakrio od fotografa. Mami Sarah je ipak važnije da je uz nju prvi muškarac u njezinom životu.

I tata Joel Madden ozbiljno se prihvatio brige oko malene Harlow. Kolike su zaista njegove sposobnosti pokazao je držeći kavu, bočicu s vodom i Harlow. Dvojac je iskoristio lijep dan za malu šetnju.

Malena Violet Affleck koristi svaki trenutak kako bi što čvršće zagrlila mamu Jennifer Garner koja će joj uskoro podariti sestru. Dani im prolaze u isčekivanju pa cure obilaze dućane u potrazi za igračkama i odjećom koje će dočekati novog člana obitelji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju