Ukoliko vam je Zagreb predaleko, a htjeli biste posjetiti Dane beba, mama i trudnica u Spaladium Areni u Splitu od 9. do 11. listopada održat će se sajam iste tematike. Edukativni, ali i zabavni program će voditi pjevačica Lana Klingor.

Dani beba, mama i trudnica najveći je specijalizirani sajam ove vrste u ovom dijelu Europe. Sajam se obraća roditeljima, a posebno trudnicama, bebama, jasličkoj i vrtićkoj djeci te djeci u nižim razredima osnovne škole.

Spaladium Arena od 9. do 11 listopada pretvorit će se u dječje carstvo. Sajam se organizira u novoj dvorani, Spaladium Areni.

Sajam ima misiju biti svojevrsni orijentir roditeljima prezentirajući im opremu za bebe, ali i educirati buduće roditelje o trudnoći i dojenju. Na svakom izlagačkom štandu posjetitelji će pronaći specijalne ponude, mnogi izlagači će nuditi probne uzorke te degustacije svojih proizvoda, pri čemu svakako treba naglasiti Hippov besplatni bistro za bebe i roditelje.

Na splitskom sajmu posjetitelje očekuje preko 100 izlagača, a voditeljica programa sva tri dana sajma će biti mlada mama i poznata pjevačica Lana Klingor. Uz Lanu, voditeljske uloge će se primiti i Kristina Đanić, poznata plesačica i mlada mama te supruga pjevača Giuliana.

Uskoro počinje 4. sajam za bebe

Roditelje i bebe zabavljat će i modne revije koje će se održavati dva puta dnevno, lutkarska predstava 'Tri praščića', nagradna likovna radionica za djecu pod nazivom 'Nacrtaj svoj san', natjecanje tata u prematanju i vožnji kolica, natjecanje u vožnji s go-cartovima za velike i male, predavanja o cijepljenju i dojenju, vesela muzika i ples uz poznate maskote i likove iz crtanih filmova.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje.

Pročitajte i ovo!

Na stranici www.mojamini.tv najmlađe očekuju crtani filmovi od 0 do 24 te pregršt darova i veselih informacija!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju