Zagrebu je ovog vikenda bio u znaku beba, trudnica i djece jer se 25. rujna otvara 3. Dječji sajam i 4. Sajam za bebe koji će se održati u zagrebačkoj Areni. Uz brojna edukativna predavanja na prostoru dvorane očekuje vas i zabava za mališane.

Arena Zagreb je od 25. do27. rujna bila pravo dječje carstvo ispunjeno, osmjesima, igrom, zabavom i pokojom dječjom suzom.

4. Sajam za beba okupio je izlagače koji su predstavili novitete koji će olakšati život budućim majkama i djeci. Sajam se pokazao kao pravo mjesto na kojem buduće majke mogu dobiti stručne savjete kako bi se što bolje pripremile za prinovu ili odgoj svojih mališana.

Predstavljena je trudnička odjeća, oprema za bebe, hrana, vježbe za trudnice te didaktičke igračke, a održane su revije i nagradne igre za posjetitelje.

Sajam nudi mogućnost kupnje novog proizvoda na tržištu po povoljnijoj cijeni

Tijekom Sajma za bebe održan je i 3. Dječji sajam koji je namijenjen djeci do 15. godine. Roditelji su razmjenjivali iskustva o odgoju i problemima s kojima se susreću, a djeca su uživala u bogatom programu u igraonicama te na koncertima dječjih zborova.

Kroz edukativna predavanja roditelji će moći saznati nove informacije, a sajam nudi i mogućnost kupnje novog proizvoda na tržištu po povoljnijoj cijeni.

Održana je i dobrotvorna revija odjeće u organizaciji Turbo limača, a sajam je okupio mnoge poznate i njihove mališane.

Pročitajte i ovo!

Na stranici www.mojamini.tv najmlađe očekuju crtani filmovi od 0 do 24 te pregršt darova i veselih informacija!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju