Pogledate li malo bolje u svoj ormara s igračkama tamo ćete sigurno pronaći i one koje pričaju i uživaju u raznim pustolovinama. Mi vam donosimo 3D pustolovinu 'Priča o igračkama' koja će vam predstaviti poznate likove na nov način!

Sjećate li se Woodyja, Buzza, Bo Peepa i gospdina i gospođe Potato Head? Ponovo su s vama i vode vas u potpuno novu 3D pustolovinu. 'Priča o igračkama' i 'Priča o igračkama 2' će vas podsjetiti na nezaboravne likove te vas pripremiti za urnebesni nastavak 'Priča o igračkama 3' koji stiže u kina 18. lipnja 2010.!

'Priča o igračkama', revolucionarna prva suradnja kompanija Walt Disney Studios i Pixar, postao je jedan od najutjecajnijih animiranih filmova svih vremena i predstavio likove koji su postali najbolji prijatelji mnogih klinaca i klinceza.

Dobro poznati likovi vas vode u svijet napučen igračkama koje hodaju, pričaju i imaju vlastita neprijateljstva, snove i strahove, no ovaj put ćete njihove pustolovine doživjeti u 3D animaciji.

'Priča o igračkama 3' će biti još jedna odlična pustolovina za Buzza, Woodya i ekipu igračaka iz Andyeve sobe zato požurite u kino kako bi iskusili prva dva filma na potpuno nov način. Priča o igračkama' i 'Priča o igračkama 2' kakve još niste imali prilike vidjeti se počinju prikazivati u Movieplexu od 2. studenog!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju