Na svakom svom službenom pojavljivanju u javnosti lijepa španjolska kraljica Letizia uvijek je u centru pažnje i ništa je ne može zasjeniti, ali na vojnoj paradi održanoj u Madridu dvije ljepotice ipak su uspjele ukrasti pažnju s kraljice. Riječ je o Letizijinim kćerima, princezama Sofiji i Leonor

Na proslavu nacionalnog španjolskog praznika u Madridu kraljica Letizia i njen suprug kralj Felipe VI došli su sa svojim kćerima, princezom Sofijom i princezom Leonor. Iako je lijepu 43-godišnju kraljicu teško zasjeniti, njenim dvjema princezama to je uspjelo pa su one bile glavne zvijezde na paradi.

Djevojčice su stilski bile usklađene s majkom koja je za ovu svečanost odjenula kostim kraljevsko plave boje i tamno plave štikle. Devetogodišnja Leonor nosila je plavu haljinicu sa sivim šarama, plavu vesticu, tamno plave čarape te balerinke u istom tonu.

Njena dvije godine mlađa sestra, osmogodišnja Sofia odjenula je pak sivo plavu haljinicu s bijelim točkicama, bež vesticu, ljubičasto plave čarape i cipele u istom tonu. I frizure plavokosih sestrica bile su usklađene. Raspuštenu kosu krasilo je par pletenica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju