Domaći modni brend Manaro design pokrenula je Romana Kovačić sa željom da omogući ženama da naglase svoju individualnost i ljepotu, osjećajući se ženstveno, poželjno i samouvjereno - iz dana u dan, iz sezone u sezonu.

Galerija Kolekcija haljina i ženskih odijela domaćeg brenda Manaro design Kolekcija haljina i ženskih odijela domaćeg brenda Manaro design - 2 Kolekcija haljina i ženskih odijela domaćeg brenda Manaro design - 4 +8 Haljina ISABELLA izrađena je od muslina sa širokim rukavima s volanima  

Ženstvena i razigrana, kolekcija Manaro design za proljeće/ljeto odlikuje se bogatstvom boja i raskošnih cvjetnih uzoraka, zanimljivim kombinacijama materijala te jednostavnim i lepršavim krojevima koji slave tijela svih oblika i veličina.

Vlasnica brenda Romana Kovačić pazi da su njezine kreacije prozračne i dovoljno udobne da u njima možete provesti cijeli dan, ali istovremeno dovoljno elegantne da u svakom trenutku izgledate sređeno i spremno za svaku priliku. Svaki je komad pažljivo dizajniran kako bi savršeno naglasio žensku figuru.

U novoj kolekciji Manaro designa od materijala prevladavaju viskoza, muslin i umjetna svila

Nismo se željeli ograničiti samo na haljine. U kolekciju smo uvrstili i žensko odijelo. Želimo svim ženama omogućiti da se istaknu u društvu, a to se itekako može i upečatljivim odijelom, ne samo haljinom.

U novoj kolekciji od materijala prevladavaju viskoza, muslin, umjetna svila. Lepršavo, prozračno, cvjetno. Materijale biramo pomno i odjeću izrađujemo na temelju onih materijala koji su se odlično pokazali pri nošenju i pranju.

Dakle, svaka je tkanina testirana najprije na vlastitoj koži. Ne mogu dozvoliti da ide u prodaju nešto što samo lijepo izgleda. Mora biti ugodno tako da u tome možete provesti cijeli dan, ističe Romana Kovačić, koja je po struci odjevni tehničar te je oduvijek imala osjećaj za biznis. Prošle godine napokon je realizirala želju da pokrene vlastiti modni brend.

Kolekcija haljina i ženskih odijela domaćeg brenda Manaro design - 13 Haljina ISABELLA izrađena je od muslina sa širokim rukavima s volanima (Foto: Manaro design)

Sve više žena počelo je tražiti nešto drugačije kada je o odjeći riječ. Sve se više primjećuje domaća proizvodnja. Primjećuju se odjevni predmeti koje nema svatko, koji su izrađeni u svega nekoliko komada. Kada kupite takav tip odjeće, cijeli grad se okreće za vama jer ste drugačiji, govori dizajnerica te otkriva da je ime brenda nastalo spontano.

Manaro design je Romana design naopako. Šatrovački. Ipak sam ja 'stara' Zagrepčanka.

Apsolutni hit sezone su haljine ISABELLA i EVA nosive uz raznu vrstu obuće, od tenisica do visokih potpetica.

Vlasnica brenda Romana Kovačić pazi da su njezine kreacije prozračne i dovoljno udobne da u njima možete provesti cijeli dan, ali i elegantne

EVA je košulja/haljina asimetričnog kroja. Skoro svaki dan imamo upita za nju, tako da smo odlučili napraviti je u još jednom dezenu koji će sada u lipnju ugledati svjetlo dana. ISABELLA je lepršava haljina od muslina. Široki rukavi s volanima daju joj dodatnu dozu elegancije, opisuje.

U kolekciji brenda ističe se i žensko odijelo koje odgovara raznim građama ženskog tijela. Romana je došla na ideju napraviti i nešto sasvim drugačije – žensko vjenčano odijelo.

Interes žena za odijelo je odličan. Više nego što smo očekivali. Bijelo odijelo nam je kratko čak bilo i rasprodano, ali upravo nam je stigla nadopuna tkanine i radimo nove isporuke. Odijelo dolazi u još tri boje: puder rozoj, ciklama i crnoj.

Ideja za vjenčano odijelo je došla kada sam počela malo bolje razmišljati o mladenkama. Klasični je stereotip da mladenka mora biti u haljini. Zašto? Ako se ugodnije osjećate u hlačama, upravo je vjenčano odijelo Manaro design pravo vjenčano odijelo za vas, kaže.

Planovi za budućnost ove talentirane kreativke su jasni - rast, rast i samo rast.

Sljedeća nam izlazi kolekcija za jesen/zimu 2019. Nova odijela, nove haljine, nove boje. Ostatak planova, uskoro - moraju biti razrađeni do savršenstva da budu spremni za izlazak na tržište, veseli se vlasnica brenda Manaro design.

Kolekcija haljina i ženskih odijela domaćeg brenda Manaro design - 7 Romana Kovačić, vlasnica brenda Manaro design, kreirala je i žensko vjenčano odijelo (Foto: Manaro design)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju