Ljeto je godišnje doba uz koje vežemo boje, šarenilo, veselje... Isto vrijedi i za ljetne nokte. Srpanj i kolovoz su kao stvoreni za vesele nijanse, šarenilo i najslađe detalje na noktima.

Galerija Manikure stvorene za ljeto - 2 Manikure stvorene za ljeto - 18 Manikure stvorene za ljeto - 17 +17 Manikure stvorene za ljeto - 16

Dok su neki među nama majstori za manikuru i u svom domu stvaraju pravu malu čaroliju, drugi se ipak vole prepustiti u spretne ruke stručnjaka.

Bez obzira na to kojoj skupini pripadate, ovog ljeta za svoje nokte birajte šarene, vesele opcije s kojima nećete pogriješiti.

Manikure stvorene za ljeto - 13 Manikure stvorene za ljeto - 13 (Foto: Shutterstock)

Ako ste u potrazi za inspiracijom, mi smo u galeriji izdvojili 20 ljetnih manikura za koje je potrebno malo strpljenja, ali konačni rezultat neće vas razočarati. Ako niste sigurni da sami možete napraviti neku od ovih manikura, s fotografijom se uputite svojoj majstorici za nokte.

Manikure stvorene za ljeto - 9 Tirkizna nijansi stvorena je za ljeto (Foto: Shutterstock)

„Arielini“ nokti dolaze u najljepšim nijansama plave i već su osvojili društvene mreže Sirena nokti Sirena nokti Sirena nokti +11 Sirena nokti

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju