Na 29. dodjeli nagrada Critics Choice Awards održanoj u Los Angelesu okupile su se brojne poznate osobe iz svijeta filma, a među njima su se posebno istaknule dvije plavokose glumice u sličnim haljinama.

Galerija Margot Robbie i Emily Blunt Margot Robbie i Emily Blunt Margot Robbie i Emily Blunt +0 Margot Robbie i Emily Blunt na Critics Choice Awards u crvenim haljinama s 3D ružama

Margot Robbie i Emily Blunt odjenule su maksi crvene haljine s trodimenzionalnim ružama, glamuroznim detaljem koji baš svaku kombinaciju čini romantičnom.

Margot, zvijezda filma Barbie, odjenula je pripijenu haljinu sirena-kroja s potpisom Pierrea Balmaina, posebnu po efektnim ružama koje su se nizale preko ramena, dužinom cijelog dekoltea. Prirodnu ljepotu naglasila je laganim make up-om, kosu je oblikovala u opuštenu punđu, a kompletan look zaokružila je nakitom dizajnerice Lorraine Schwartz.

Margot Robbie i Emily Blunt Margot Robbie u haljini Pierrea Balmaina (Foto: Profimedia)

Emily Blunt, zvijezda filma Oppenheimer, za tu je priliku odabrala svjetlucavu maksi haljinu ravnog kroja s jednim rukavom i velikom ružom na jednom ramenu. Njezinu elegantnu kombinaciju potpisuje Giorgio Armani Privé, a cjelokupni je dojam upotpunila sličnim detaljima kao i Margot – decentnim srebrnim nakitom i jednostavnom punđom.

Margot Robbie i Emily Blunt Emily Blunt u Giorgio Armani Privé haljini (Foto: Profimedia)

Trodimenzionalno cvijeće na odjeći i obući bilo je jedan od najvećih modnih trendova u posljednjih nekoliko godina, a stručnjaci napominju da nikamo neće pobjeći ni u ovoj godini. To nam je potvrdio i stilist Marko Grubnić.

Više mi se sviđa haljina...

glasova:

Modni svijet bio je opsjednut 3D cvjetnim detaljima, a to smo mogli vidjeti ove sezone. On se pojavljuje na gotovo svim haljinama i modnim dodacima, sakoima, kaputima. Od Prade do Zare – apsolutno su svi koristili cvijeće. To je detalj koji je nezaobilazan, zato se igrajte sa cvijećem i stvarajte taj wow efekt, poručio je Marko u serijalu Dreskod.

Margot Robbie i Emily Blunt Margot Robbie i Emily Blunt na Critics Choice Awards u crvenim haljinama s 3D ružama (Foto: Profimedia)

U nastavku možete pogledati savjete Marka Grubnića kako nositi komade s 3D cvijećem, a u anketi nam recite koja vam se haljina više sviđa.

Margot Robbie: 10 izdanja zbog kojih želimo nositi ružičastu boju Margot Robbie Ružičasta kombinacija koju je glumica nosila u Seulu Ružičasta kombinacija koju je glumica nosila u Seulu +7 Margot Robbie na događanju u  Mexico Cityju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju