Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži koja je sinoć održana u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Galerija Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 6 Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 3 Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 5 +2 Romina Knežić u DeLight odijelu na Večernjakovoj ruži

Poznati voditeljski parovi Marija Miholjek i Saša Kopljar te Romina Knežić i Petar Pereža zablistali su na crvenom tepihu ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu u elegantnim odjevnim kombinacijama.

Marija Miholjek za tu je priliku odabrala nenametljivu eleganciju, odnosno dobro krojeno odijelo u bijeloj boji ispod kojeg je provirivao top u sličnoj nijansi.

Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 5 Marija Miholjek u DeLight odijelu na Večernjakovoj ruži (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

Točnije, odabrala je odijelo hrvatskog brenda DeLight iza kojeg stoji dizajner Ivan Friščić, a čije kreacije karakteriziraju besprijekorni krojevi i prirodne tkanine odjevnih komada namijenjenih samouvjerenim ženama.

Marija Miholjek izdanje je nadopunila pozlaćenim cipelama s visokom potpeticom i smeđom kožnatom torbicom ukrašenom atraktivnim lancem. Najljepši modni dodatak bio je pak veliki osmijeh koji nije skidala s lica.

Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 2 Romina Knežić u DeLight odijelu na Večernjakovoj ruži (Foto: Emica Elvedji/Pixsell)

I njezina kolegica Romina Knežić odabrala je odijelo za dodjelu Večernjakove ruže. Poznata televizijska voditeljica plijenila je pažnju u tamnoplavom modelu ukrašenom šljokicama s kojeg je bilo teško skrenuti pogled.

Jelena Perčin u haljini koja odiše holivudskim glamurom na zagrebačkom crvenom tepihu Jelena Perčin na dodjeli Večernjakove ruže 2023. - 2 Jelena Perčin na dodjeli Večernjakove ruže 2023. - 1 Jelena Perčin u crvenoj haljini na dodjeli Večernjakove ruže +0 Jelena Perčin i Lucija Šerbedžija na dodjeli nagrada

Jelena Rozga: Wow haljina koju bi se usudile nositi tek rijetke dame Jelena Rozga uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama Jelena Rozga u haljini eNVy rooma Odvažan izrez na leđima haljine eNVy rooma +0 Jelena Rozga nastupila je na Večernjakovoj ruži

Trendovsko odijelo također potpisuje Ivan Friščić, a hrvatska voditeljica sparila ga je s klasičnim crnim salonkama te s nekoliko decentnih komada nakita koji su na suptilan način zaokružili modnu priču.

Večernjakova ruža dodjeljuje se od 1994. godine, a Nova TV ove je godine bila nominirana u tri kategorije – za osobu godine, novo lice godine i TV emisiju godine.

Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 1 Ekipa Dnevnika Nove TV pobijedila je u kategoriji TV emisije godine na Večernjakovoj ruži - 1 (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju