Chef Mario Mandarić i njegova supruga Matea čekaju djevojčicu, a vijest o trudnoći objavili su na najsimpatičniji mogući način.

Galerija Mario Mandarić Matea Krištić Mandarić i Mario Mandarić Matea Krištić Mandarić i Mario Mandarić +1 Matea Krištić Mandarić i Mario Mandarić

Na svojim su profilima na Instagramu podijelili fotografiju na kojoj Matea kleči ispred WC-a, dok joj Mario drži kosu, a ispod fotografije su kratko napisali: Imamo novosti! Brzo je krenula lavina čestitki, a budući s roditelji s nama su podijelili kako se osjećaju nakon što su primili najsretniju vijest.

Veselim se tome što ću postati tata, jedva čekam. Znate što – ja sam odmah rekao da želim curicu. Ne znam kako se to dogodilo jer sam cijeli život mislio da ću priželjkivati sina jednom kad mi žena bude trudna, ali sudbina nije takva, govori nam Mario i dijeli s nama zanimljivu situaciju koju su doživjeli u bolnici.

Prvo su nam rekli da je muško i bio sam sretan što ću dobiti sina. Ali nakon četiri dana su nam rekli da će ipak biti curica, a onda sam primijetio da sam bio još sretniji, otkrio nam je Mario.

Djevojčica dolazi već u petom mjesecu, a trenutno teku pripreme. Najviše, govore nam budući roditelji, pripremaju sami sebe na tu najvažniju ulogu u životu, a nestrpljenje svakim danom raste sve više.

Matea Krištić Mandarić i Mario Mandarić Matea Krištić Mandarić i Mario Mandarić (Foto: Instagram)

Ne mogu dočekati da vidim kako izgleda dijete koje smo skupa napravili, ali ja se nadam da će povući na mamu, govori chef Mario, a supruga Matea se slaže s njim.

Iako je moj Mario lijep, ja bih htjela da povuče na mene. Neka bude cijela na mene! Može eventualno pokupiti njegovu pamet i poduzetnost, govori nam nasmiješena Matea i dodaje da im je odabir imena za curicu ipak najveći izazov.

Neka bude cijela na mene!

Stalno nas nešto bombardira pa još uvijek nismo sjeli i ozbiljno razgovarali o imenu koje ćemo joj nadjenuti. Moram vam priznati da smo glumili da smo sretni kad smo čuli da će biti dečko, a kad smo saznali da čekamo curicu – e to je bila ona prava sreća, govori Matea, i kratko otkriva da će curica sigurno dobiti kratko i internacionalno ime koje će odlično zvučati u Hrvatskoj, ali i vani.

Osim roditeljstva, mladi i uspješni bračni par svoju je karijeru okrunio i nekim novim poslovnim prilikama.

Splitski chef Mario, ujedno je i food producent u Masterchefu, nedavno je ostvario svoj poslovni san i postao chef zagrebačkog restorana Noel, jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom. Osim toga, izlazi i dokumentarac o njegovom velikom humanitarnom pothvatu u sklopu kojega je izgrađeno sto bunara s pitkom vodom u Ugandi.

Tvrd izvana, mekan iznutra: Svestrani chef Mario Mandarić ovu će godinu biti podrška supruzi i njezinoj karijeri Mario Mandarić Mario i Matea vjenčali su se u Vegasu Mario i Matea na jednom od bunara koji su sagradili u Africi +5 Mario Mandarić

Matea Krištić Mandarić i Mario Mandarić Matea Krištić Mandarić i Mario Mandarić (Foto: Instagram)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju