Godišnji su već naveliko počeli, a nekoliko slobodnih trenutaka uspjeli su uhvatiti i poznati ljudi iz Hrvatske. Putovanje, upoznavanje nove kulture i hrane koju još nismo probali, mnogima je najljepši oblik odmora.

Galerija Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci +3 Marko često putuje

Tako se trenutno provodi Marko Ciboci, hrvatski pjesni umjetnih i međunarodni plesni ocjenjivač koji je budnim okom pratio natjecatelje u Plesu sa zvijezdama, zabavnom showu Nove TV.

Plesači su u uvijek u treningu, a Marko na društvenim mrežama pratitelje često počasti fotografijama isklesanog tijela na kojemu se dobro vide sati treninga.

Popularni plesač trenutno uživa na Tajlandu, a na svom profilu na Instagramu objavio je baš zavodljivu fotografiju.

Sa šalicom kave u ruci i jutarnjom frizurom koja mu baš dobro stoji, pozirao je u hotelskom krevetu glavnog grada Tajlanda. Pratiteljima je poželio dobro jutro, a u komentarima su se skupile brojne pohvale na njegov izgled.

Marko Ciboci Marko Ciboci uživa na Tajlandu (Foto: Instagram@Marko Ciboci)

Marko je u showu Ples sa zvijezdama stekao reputaciju najstrožeg člana žirija, a svojim savjetima i kritikama pomagao je natjecateljima da u svakoj novoj emisiji budu sve bolji i točniji, a da gledatelji ispred malih ekrana osjete njihovu emociju.

Marko Ciboci s mamom Marko Ciboci o mami: "Žena je Zmaj. Tijekom života uvijek se borila s raznim nedaćama, no, eto, još uvijek je živa i zdrava, s dva sina i tri unuka"

U galeriji na početku teksta bacite oko na zavodljive Markove fotografije koje su na Instagramu pravi mamac za lajkove, ali i pohvale na njegov izgled.

Marko Ciboci Marko Ciboci (Foto: Instagram@Marko Ciboci)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju