Maša i Božo Petrov došli su na zatvaranje festivala 'Zagreb Classic' koje se održalo na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava

Trg kralja Tomislava, po mnogima najljepši zagrebački trg, ovo ljeto bio je domaćin festivala 'Zagreb Classic'.

Festival je sinoć zatvoren operom 'Nikola Šubić Zrinski' Ivana pl. Zajca koju je izveo operni ansambl zagrebačkog HNK. Među oduševljenom publikom našao se i bračni par Petrov. Čelnik stranke MOST i njegova supruga Maša izgledali su elegantno, kako i priliči ovakvoj prigodi.

Maša je odjenula strukiranu haljinu prugastog uzorka u kombinaciji s crnim sandalama na visoku petu, a mala crvena torba i jarki ruž u istoj boji začinili su ovo elegantno izdanje.

Prugasti uzorak izrazito je popularan posljednjih nekoliko sezona. Nekada su se tijekom ljetnih dana nosile samo 'mornarske' varijante, a sada je ponuda puno veća pa je samim time veća i potražnja za odjevnim komadima s ovim uzorkom.

U galeriji pronađite modele raznolikih prugastih ljetnih haljina koje smo pronašli za vas u našim trgovinama, a zatim pogledajte savjete dizajnerice Ksenije Vrbanić za nošenje prugastog uzorka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju