Ako biste se voljeli nagraditi zasluženom masažom ili tretmanom njege, a odlazak u spa centra predstavlja vam preveliku gnjavažu, pridružite se novom trendu odlaska u spa kabine u parfumerijama

Sve užurbaniji tjedan i obaveze koje se gomilaju nikako nam ne dopuštaju da se sat vremena tjedno, ili barem mjesečno, posvetimo isključivo samo sebi.

Mnogi razlozi zbog kojih slobodno vrijeme postaje nešto već davno izgubljeno čak i jesu opravdani, ali morate priznati da je apsolutno nedopustivo zanemarivati sebe, svoje zadovoljstvo i sitnice koje nas usrećuju.

Masaža ili tretman tijela osim što će razveseliti svaku ženu, pružit će odgovarajući njegu te vas u potpunosti opustiti. No, kod takvih relaksirajućih užitaka vrlo često problem jest vrijeme potrebno za organizaciju i odlazak u neki od wellness centara. No, novi trend kojem se priklanja sve veći broj zaposlenih djevojaka i žena su vrhunski tretmani smješteni u parfumerijama u centru grada.

Dok već izvršavate prijeko potrebne obaveze skidajući jednu po jednu s liste 'ne zaboraviti', možete posjetiti opuštajuću spa kabinu i kroz sat vremena zaboraviti na stres u gužvu kojoj ste do prije svega nekoliko trenutaka bili izloženi.

Upravo takvu spa kabinu ima renomirani kozmetički brend Clarins koji u svojoj ponudi u zagrebačkoj parfumeriji Douglas nudi jedinstvene aromatične tretmane za lice i tijelo. Pokretima i metodama specifičnim upravo za Clarins, tretmani ciljano djeluju na problem kojeg želite ukloniti.

Dok izvršavate obaveze skidajući jednu po jednu s liste 'ne zaboraviti', možete posjetiti opuštajuću spa kabinu i kroz sat vremena zaboraviti na stres

Tako vaše lice možete hidratizirati, pročistiti te pružiti joj njegu za osjetljivu kožu. Ono što ovu ponudu čini drugačijom su i tretmani lica za muškarce spremnih na otkrivanje svog muževog, ali i manje izboranog lica.

Tijelu možete tako priuštiti program mršavljenja koji detoksificira i poboljšava cirkulaciju ili pak tretman učvršćivanja za mekanu i podatnu kožu. Imate li suhu kožu, tijelo će vam biti itekako zahvalno za tretman hidratacije, a must have tretman svakako je eksfolijacija.

Osim što kožu čini podatnom i mekom, idealan je za program mršavljenja, učvršćivanja i hidratacije.

Na jednom od ovih tretmana uživat će čitateljica Heidi Aafjes-Bilić iz Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju