Redovan seksualni život ne potiskuje zdravo maštanje o putenim užicima, već ga pojačava. Čak i kada ste u vezi, te imate zadovoljavajući seksualni život – mašta i dalje radi prekovremeno. Evo o čemu najčešće fantaziraju ljudi u parovima


1. Gubljenje kontrole

Nazovite to efektom iz 'Pedeset nijansi sive', no mnoge žene žele prepustiti svoju kontrolu muškarcu. Štoviše, željele su to učiniti mnogo prije nego što je napisan ovaj popularan knjižni serijal. Ako ste raspoloženi za vezanje i povez na očima – ne brinite, nalazite se u milijunskom društvu.

2. Seks na iznenađujućem mjestu
Uživanje u spavaćoj sobi posve je u redu, no nekad žene sanjaju o seksu na neobičnim mjestima. Visoko na listi ljestvice poželjnih lokacija je seks u hotelskoj sobi s pogledom na ocean, seks na plaži, seks na kuhinjskom pultu, ili senzualno istraživanje partnerovog tijela u kupaonskoj kadi.

Ako ste voljni upotrijebiti kostime i pomagala, neke seksualne maštarije možete odigrati sa svojim partnerom.

3. Seks sa strancem
I u vezi žene maštaju o seksu sa zgodnim strancem, odnosno o vrućim igrama bez obaveza i pritiska svakodnevnice. Podijelite svoje želje s partnerom, pa se prepustite ovom sočnom scenariju – zajedno. Odglumite strance koji se prvi put upoznaju pod okriljem noći, pa iznajmite sobu u kakvom jeftinom hotelu.

4. Igranje uloga
Žene vole uniforme i razvijena tijela muškaraca koji ih 'popunjavaju' baš na pravi način. Bez obzira je li riječ o zgodnom liječniku koji je spreman pregledati vas, seksi profesoru ili treneru iz teretane uz nekoliko promjena kostima sve ove komade možete imati u vlastitoj spavaćoj sobi.

5. Seks na javnom mjestu
Jedna američka studija je pokazala da čak 60 posto žena sanjari o seksu na javnom mjestu. I dok će rijetko koja žena šapnuti svom partneru da želi seks usred dupkom punog restorana, većina nema ništa protiv maštanja o seksu na nekom mjestu gdje u svakom trenutku možete biti otkriveni.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju