Tekući puder koji ne samo da se prilagođava boji tvog tena već i teksturi tvoje kože

Besprijekorna podloga koja je prilagođena prirodnoj nijansi tvoga tena osnova je dobrog makeupa. Maybelline New York Affinitone tekući puder besprijekorno se prilagođava svakoj boji tena i pruža savršenu podlogu za ostatak tvog makeupa. Tvoje će lice postati savršeno platno za kreativno kombiniranje boja i stvaranje looka po tvojoj želji.

Maybelline New York Affinitone tekući puder obogaćen je prirodnim pigmentima i vitaminom E koji štiti kožu od nepovoljnih vanjskih utjecaja. Lagane je i ugodne teksture. Hidratizira kožu istovremeno joj dopuštajući da diše. Besprijekorno prekriva nesavršenosti kože prilagođavajući se ne samo boji tvog tena već i teksturi tvoje kože koja izgleda glatko, a ti izgledaš prirodno.  Možeš odabrati između pet pomno osmišljenih nijansi: 03 Light Sand Beige, 09 Opal Rose, 16 Vanilla Rose, 14 Creamy Beige i 24 Golden Beige.

Za najbolji rezultat potrebno ga je ravnomjerno nanijeti na lice i lagano razmazati prstima, kistom ili spužvicom. Ten i koža tvoga lica bit će savršeno ujednačeni, a tvoj izgled će biti besprijekoran i prirodan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju