Megan Fox će uskoro po treći puta postati majka. Iako tijekom trudnoće ova ljepotica uživa u komotnim i ležernim kombinacijama, kada se dotjera Megan i u najvišem stupnju trudnoće izgleda besprijekorno


Megan Fox
je netipična holivudska trudnica. Iako ova ljepotica maksimalno ulaže u svoj izgled, tijekom trudnoće uživa u ležernim i komotnim kombinacijama te nije opterećena izgledom.

Megan Fox gostovala je u emisiji 'Jimmy Kimmel Live!', a za ovu je priliku odabrala haljinu koja je istaknula svaki milimetar njezinog tijela

No kada je to potrebno, Megan se itekako zna dotjerati te tada blista punim sjajem i u najvišem stupnju trudnoće.

Atraktivna glumica gostovala je u popularnoj televizijskoj emisiji 'Jimmy Kimmel Live!', a za ovu je priliku odabrala haljinu koja je istaknula svaki milimetar njezinog tijela.

Mala crna haljina, ukrašena tek ukrasnim gumbima raspoređenim po dužini haljine u prvi je plan stavila naglašeni trbuščić, ali i lijepu trudničku figuru.

Senzualnu haljinu Megan je dodatno začinila štiklama na visoku, debelu potpeticu te crvenim ružem i prepoznatljivom raspuštenom frizurom ukrašenom opuštenim kovrčama.

U galeriji fotografija donosimo najelegantnija trudnička izdanja lijepe glumice Megan Fox.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju