Otkako se zaručila za princa Harryja, Meghan Markle ne prestaje oduševljavati svojim modnim izborima. Bivša američka glumica zna se odjenuti sukladno prigodi i mjestu na kojem se nalazi, no to ne znači da nailazi na odobravanje baš svih

Galerija Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 1 +4 Meghan Markle - 2
Meghan Markle
u vrlo kratkom vremenu postala je modni uzor za brojne dame diljem svijeta. Otkako se zaručila za princa Harryja, birala je elegantne, ali i odvažne dizajnerske komade, poput prozirne haljine Ralph&Russoa, kožnatu torbu škotskog brenda Strathberry te plavi kaput Mackage.

Pohvale je dobila i za izdanje na dodjeli Endeavour Fund nagrada u Londonu, gdje je zablistala u dobro krojenom ženskom odijelu. Točnije odabrala je elegantne štikle, bijelu košulju i ženski smoking Alexandera McQueena. Alexander McQueen sako Sako Alexandera McQueena prodaje se po cijeni od 1245 britanskih funti, ili oko 10.000 kuna (Foto: www.net-a-porter.com)
Riječ je o brendu koji rado nosi i njezina buduća šogorica Catherine Middleton. No za razliku od vojvotkinje od Cambridgea koja ne voli nositi klasične hlače i u njima se rijetko kad pojavljuje, bivša zvijezda serije "Suits“ jasno pokazuje da se u njima izvrsno osjeća.

Nošenje hlača ne odstupa od kraljevskih pravila odijevanja, no nikako nije omiljeni komad britanske kraljice Elizabete II. Ona je ipak ljubiteljica tradicionalizma, a dame na dvoru najviše voli vidjeti u elegantnoj haljini do koljena s klasičnim štiklama i šeširom.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neka od najboljih izdanja Meghan Markle u zadnjih nekoliko mjeseci. Meghan Markle - 1 Meghan Markle u odijelu brenda Alexander McQueen (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju