Vojvotkinja Meghan Markle sa suprugom, princem Williamom posjetila je grad Birkenhead. Kraljevski par ondje je posjetio nekoliko lokalnih organizacija koje pomažu stanovništvu, a za tu prigodu Meghan je odjenula nesvakidašnju kombinaciju boja.

Galerija Meghan Markle u nesvakidašnjoj kombinaciji boja - 2 Meghan Markle u nesvakidašnjoj kombinaciji boja - 7 Meghan Markle u nesvakidašnjoj kombinaciji boja - 5 +7 Meghan Markle u nesvakidašnjoj kombinaciji boja  

Stajling u ljubičastoj i crvenoj boji bio je izbor Meghan Markle za posjet britanskom gradu Birkenheadu. Elegantnu ljubičastu haljinu s rasporom brenda Babaton by Aritzia kombinirala je uz kaput žarkocrvene boje kanadskog brenda Sentaler te uz crvene štikle, a dodala je i malo smeđe u obliku torbice s potpisom Gabrijele Hearst.

Ljubičasta boja simbolizira plemstvo, kraljevstvo, moć, plemenitost, obilje i ambicije



Ovakav kaput 37-godišnja vojvotkinja ima i u bež boji, a prvi put ga je nosila za prvi Božić koji je provela s kraljevskom obitelji 2017. godine.

Kombinacija ljubičaste i crvene boje ne viđa se često, a zapravo jako dobro izgleda. I crvena i ljubičasta jake su boje, a ljubičasta je zapravo mješavina crvene i plave, odnosno kombinira stabilnost plave i energiju crvene boje.

Meghan Markle u nesvakidašnjoj kombinaciji boja - 7 Meghan Markle u nesvakidašnjoj kombinaciji boja (Foto: Guliver/Cover Images)

Čini se da nije slučajnost da je Meghan Markle izabrala baš ljubičastu haljinu jer ta boja simbolizira plemstvo, kraljevstvo, moć, plemenitost, obilje i ambicije. Uz ljubičastu se također povezuju mudrost, dostojanstvo, nezavisnost, kreativnost, tajanstvenost i čarolija. Crvena pak privlači pozornost najviše od svih boja, a simbolizira energiju, strast, život i ljubav.

A koliko se dobro ljubičasta i crvena mogu slagati u modnim kombinacijama, provjerite u fotogaleriji.

Modne kombinacije u ljubičastoj i crvenoj boji - 2 Haljina (Next), 893 kn; kaput (Uterque), 1190 kn Foto: Internetska stranica proizvođača

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju