S obzirom na trudnoću Meghan Markle nije mogla prisustvovati koncertu Vax Live Global Citizena u Los Angelesu kojem je glavni cilj bio potaknuti Amerikance na cijepljenje protiv virusa COVID-19. Umjesto toga unaprijed je snimila video poruku, koja je sinoć emitirana na američkoj televiziji zajedno s ostatkom tog koncerta.

U video snimci Meghan Markle sjedi u dvorištu kuće u vrlo jednostavnoj, ali efektnoj modnoj kombinaciji sastavljenoj od crvene cvjetne midi haljine. Točnije nosi košulju-haljinu s potpisom Caroline Herrere od stopostotne svile.

Udobna haljina je istaknula trudnički trbuščić vojvotkinje koja zajedno s princem Harryjem ovoga ljeta očekuju svoje drugo dijete – i to kćerkicu.

Cvjetnu haljinu iskombinirala je uz nekoliko decentnih komada nakita uključujući i lančić brenda Awe Inspired koji slavi žensku snagu, ali i Cartierov sat pokojne princeze Diane za koji se pretpostavlja da je dobila na poklon od supruga.

U video poruci vojovotkinja od Sussexa osvrće se na gospodarske probleme koje je pandemija koronavirusa donijela ženama diljem globusa.

Kao predsjedatelji kampanje VAX LIVE, moj suprug i ja vjerujemo da je presudno da naš oporavak daje prednost zdravlju, sigurnosti i uspjehu svih, a posebno žena koje je ova pandemija nesrazmjerno pogođena... Otkako je započela pandemija, gotovo 5,5 milijuna žena izgubilo je posao u SAD-u, a očekuje se da će još 47 milijuna žena širom svijeta skliznuti u krajnje siromaštvo, istaknula je.

Što je sve vojvotkinja od Sussexa rekla u poruci, pogledajte u YouTube videu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju