Meghan Markle stigla je na pogreb kraljice Elizabete II. u Westminsterskoj opatiji u Londonu, a bivša vojvotkinja u opatiju je ušla u zajedno sa suprugom princa Edwarda, groficom od Wessexa. Jednim detaljem na svojem outfitu Meghan je odala počast preminuloj britanskoj kraljici.

Galerija Meghan Markle Meghan Markle na pogrebu kraljice Elizabete II. - 7 Meghan Markle na pogrebu kraljice Elizabete II. - 5 +3 Meghan Markle, Catherine Middleton, princ George i princeza Charlotte na pogrebu kraljice Elizabete II.

Meghan Markle za posljednji ispraćaj kraljice Elizabete II. izabrala je crnu haljinu s dodatkom nalik plaštu koji pokriva ruke. Uz decentnu kreaciju nosila je šešir sa širokim obodom, a kosu je svezala u nisku punđu. Crne najlonke i crne salonke od brušene kože s tankom, visokom potpeticom zaokružile su sofisticiranu kombinaciju.

Meghan Markle na pogrebu kraljice Elizabete II. - 7 Meghan Markle i Sophie Wessex na pogrebu kraljice Elizabete II. (Foto: AFP)

Sanja Musić Milanović: Prva dama elegancije uz bok Brigitte Macron na pogrebu kraljice Sanja Musić Milanović na pogrebu kraljice Elizabete II. - 3 Sanja Musić Milanović na pogrebu kraljice Elizabete II. - 5 Sanja Musić Milanović na pogrebu kraljice Elizabete II. - 1 +3 Sanja Musić Milanović na pogrebu kraljice Elizabete II. - 2

Poseban detalj kojim je Meghan odala počast kraljici Elizabeti II. bile su sitne biserne naušnice koje je Meghan dobila na poklon od kraljice. Darovane naušnice za Meghan Markle imaju posebno značenje, što je i pokazala izabravši ih za posljednji ispraćaj Elizabete II.

Meghan Markle na pogrebu kraljice Elizabete II. - 2 Meghan Markle, Catherine Middleton, princ George i princeza Charlotte na pogrebu kraljice Elizabete II. (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju