Princeza Eugenie od Yorka i njezin suprug Jack Brooksbank nedavno su otputovali na odmor u Sjedinjene Američke Države. Eugenie je to vrijeme iskoristila i za druženje sa svojim bratićem princem Harryjem i njegovom suprugom Meghan Markle.

Harry i Eugenie prvo su se sjajno zabavljali gledajući 56. izdanje Super Bowla na losanđeleskom stadionu SoFi. Meghan i Jack ipak nisu s njima pratili finalni dvoboj za titulu prvaka NFL-a, ali zato su se svi skupa nedavno uputili na zajedničku večeru.

Nakon odlaska iz Velike Britanije, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa kupili su kuću u Montecitu koji se nalazi u okrugu Santa Barbara. Od tada ih se rijetko viđa u javnosti, ali ovaj put znatiželjni paparazzi ulovili su ih prilikom odlaska u jedan restoran u Santa Barbari.

Eugenie je za ovu priliku odjenula lepršavu tamnu haljinu s cvjetnim uzorkom preko koje je prebacila klasičan kaput u bež nijansi, a Meghan je na večeru došla u bijelom odijelu.

Odabrala je model s predimenzioniranim hlačama i sakoom, u skladu s trendom oversized odjeće koji i dalje vlada modom.

Bijela boja rijetko dominira u večernjim kombinacijama i nije često odabir za večernje prigode, pogotovo u hladnijim mjesecima. Crna i dalje drži prvo mjesto na ljestvici najpopularnijih noćnih boja kada je u pitanju odjeća. Međutim, modni stručnjaci kažu kako je bijela zapravo idealna za večernje zabave i izlaske jer, za razliku od tamnih boja i nijansi, tada puno više dolazi do izražaja i osvježava stajling.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju