Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa doputovali su u New York, a povod njihova dolaska je dodjela nagrada "Ripple of Hope", koju organizira i dodjeljuje neprofitna organziacija "Robert F. Kennedy Human Rights".

Galerija Meghan Markle u haljini modne kuće Louis Vuitton Meghan Markle u haljini modne kuće Louis Vuitton Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa +4 Meghan Markle

Meghan i Harry dobili su priznanje za svoj humanitarni rad i aktivnosti koje provode kroz svoju zakladu Archewell. Fokus njihova rada podizanje je svijesti o rasnoj nepravdi, seksizmu, mentalnom zdravlju i mnogim drugim važnim temama.

Meghan Markle u haljini modne kuće Louis Vuitton Meghan Markle u haljini modne kuće Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

Bračni par izazvao je veliko zanimanje medija i uzvanika okupljenih na gala večeri. Lijepa Meghan blistala je u bijeloj haljini francuske modne kuće Louis Vuitton, koju je za nju po mjeri napravio Nicolas Ghesquière, kreativni direktor Vuittona.

Meghan Markle u haljini modne kuće Louis Vuitton Meghan Markle u haljini modne kuće Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

Haljina otvorenih ramena s dugačkim rukavima i visokim prednjim prorezom savršeno joj je pristajala, a vojvotkinja ju je nadopunila klasičnim salonkama u kontrastnoj crnoj boji.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa (Foto: Profimedia)

Ghesquière je za haljinu odabrao bijelu boju zato što ona simbolizira mir, a ujedno je u skladu s minimalističkim stilom, koji Meghan preferira posljednjih godina.

Meghan Markle nosila je prsten princeze Diane Meghan Markle nosila je prsten princeze Diane (Foto: Profimedia)

Poseban dodatak ovoj kombinaciji bio je prsten pokojne princeze Diane. Predivan zlatni prsten sa smaragdom Meghan je već nosila na dan svog vjenčanja, točnije, na svečanom primanju organiziranom nakon grandiozne ceremonije vjenčanja. 

Meghan Markle sa smaragdnim prstenom princeze Diane na dan svog vjenčanja Meghan Markle sa smaragdnim prstenom princeze Diane na dan svog vjenčanja (Foto: Profimedia)

Princeza Diana sa smaragdnim prstenom Princeza Diana sa smaragdnim prstenom (Foto: Profimedia)

Princeza Diana sa smaragdnim prstenom Princeza Diana sa smaragdnim prstenom (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju