Meghan Markle i princ Harry vješto se skrivaju od očiju javnosti, a sad smo ih imali priliku vidjeti na Invictus igrama. Posjetili su njemački grad Düsseldorf kako bi se susreli s košarkašima u invalidskim kolicima i podržali timove Ukrajine i Australije.

Galerija Meghan Markle u Chanelovim balerinkama Meghan Markle u Chanelovim balerinkama Meghan Markle u Chanelovim balerinkama +4 Meghan Markle i princ Harry u Njemačkoj

Ove igre imaju posebno mjesto u srcu jednog od najpopularnijih parova na svijetu, i to još od 2017. kad su se upravo na ovim igrama prvi put u javnosti pokazali kao par. Radi se o sportskom natjecanju koje je osmislio princ Harry 2014. kako bi pomogao ranjenim, bolesnim i ozlijeđenim vojnicima.

Oboje su bodrili timove s tribina i žestoko navijali za obje strane, a pažnju je privukla i odjevna kombinacija Meghan Markle.

Meghan Markle u Chanelovim balerinkama Meghan Markle i princ Harry u Njemačkoj (Foto: Profimedia)

Jednostavno, a efektno modno izdanje činio je komplet brenda J. Crew koji se sastoji od kratkih bež hlača te sakoa u prljavo bijeloj boji, ukrašenog crnim obrubom.

Meghan Markle u Chanelovim balerinkama Meghan Markle i princ Harry u Njemačkoj (Foto: Profimedia)

Kao podlogu za svoju modnu kombinaciju Meghan je odabrala običnu crnu majicu, koja je savršen izbor za situacije u kojima želimo igrati na sigurno.

Kombinaciju je zaokružila sandalama brenda Chanel koje su baš posebne zbog stražnjeg dijela, odnosno otvorene pete i vrlo elegantnih remenčića.

Sandale modela slingback dolaze u kombinaciji crne i bež boje te u crnoj. Neodoljivo podsjećaju na balerinke i odlično će se uklopiti u svečane, ali i nešto ležernije kombinacije. 

Meghan Markle u Chanelovim balerinkama Chanel, 978 eura (Foto: Profimedia)  

Detalji uvijek čine razliku, a ovoga puta Meghan je kombinaciju nadopunila jednostavnim remenom u crnoj boji te decentnim nakitom od kojega se posebno istaknuo zlatni sat.

Meghan Markle u Chanelovim balerinkama Meghan Markle i princ Harry u Njemačkoj (Foto: Profimedia)

Modni komad Meghan Markle od 200 eura koji većina žena izbjegava nositi tijekom ljeta Meghan Markle uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Modno usklađeni bračni par Meghan Markle i princ Harry u videu pričaju s dobitnicama stipendije +1 Bleusalt, dolčevita bez rukava, 200 eura

Balerinke Meghan Markle koje bi mogle proći i kod najvećih ljubiteljica visokih potpetica Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 5 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 2 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 3 +5 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju