Dolčevita je popularni odjevni komad s visokim ovratnikom koji se sjajno može kombinirati za dnevne i večernje kombinacije. Ime je dobio prema filmu Federica Fellinija La Dolce Vita iz 1960. godine, u kojem je jedan od likova nosio majicu toga modela.

Galerija Meghan Markle uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Modno usklađeni bračni par Meghan Markle i princ Harry u videu pričaju s dobitnicama stipendije +1 Bleusalt, dolčevita bez rukava, 200 eura

Zbog visokog ovratnika dolčevite se najčešće nose u hladnijem dijelu godine. Ne samo da štite vrat od hladnoće već i vizualno izdužuju taj dio tijela, pa se nalaze u mnogim ženskim ormarima. Meghan Markle ne može joj odoljeti ni tijekom ljeta.

Pokazala je to i u novom videu koji je snimila s princem Harryjem za njihovu neprofitnu organizaciju Archewell kojim najavljuju zakladu Responsible Technology Youth Power Fund, a koja će raditi na poticanju mladih u korištenju novih tehnologija s ciljem stvaranja bolje budućnosti.

Modno usklađeni bračni par Modno usklađeni bračni par (Foto: Profimedia)

Slavni par snimio je video u dvorištu svojeg imanja u Montecitu u Kaliforniji razgovarajući s dobitnicima stipendija preko mobitela u usklađenoj odjevnoj kombinaciji koja odiše novim modnim trendom po imenu tihi luksuz (eng. quiet luxury).

Trend se odnosi na ljude koji ulažu u bezvremenske modne komade i dodatke – najčešće u neutralnim tonovima, a koji su besprijekorno skrojeni i pristaju im kao saliveni.

Bleusalt, dolčevita bez rukava, 200 eura Bleusalt, dolčevita bez rukava, 200 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

I dok je princ Harry za tu priliku odabrao bijelu košulju i svjetlosmeđe hlače, njegova supruga nosila je dolčevitu bez rukava i odgovarajuću suknju američkog brenda Bleusalt koji odjeću radi unutar Sjedinjenih Američkih Država – i to od održivih tkanina i na ekološki prihvatljivi način.

Izdanje je dopunila s nekoliko decentnih komada modnih dodataka kao što su ručno izrađene naušnice iz Lanvina, Cartierov sat i zlatna narukvica.

Što su Meghan Markle i princ Harry rekli u svojem novom videu, pogledajte na službenim stranicama neprofitne organizacije Archewell.

Meghan Markle: Savršena ljetna kombinacija stvorena za žene koje ne vole haljine i suknje Princ Harry i Meghan Markle u Santa Barbari Ljetna kombinacija Meghan Markle Ljetna kombinacija Meghan Markle +6 Lanene hlače brenda Reformation

Balerinke Meghan Markle koje bi mogle proći i kod najvećih ljubiteljica visokih potpetica Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 5 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 2 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 3 +5 Meghan Markle u Chanelovim balerinkama i skinny trapericama - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju