Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa iz Sjedinjenih Američkih Država otputovali su u Kanadu kako bi prisustvovali promotivnim događanjima u sklopu Invictus igara. Njih je 2014. pokrenuo upravo princ Harry, a novo izdanje održat će se sljedeće godine u Vancouveru.

Galerija Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u Vancouveru Meghan Markle u kaputu brenda Sentaler Meghan Markle u Vancouveru +3 Kaput brenda Sentaler

Odbrojavanje je službeno započelo trodnevnim događanjem pod nazivom One Year To Go, a Harry se ovom prigodom okušao u curlingu.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u Vancouveru Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u Vancouveru (Foto: Profimedia)

Meghan se nije upuštala u sportske aktivnosti, ali je zato veselo bodrila svog natjecateljski raspoloženog supruga. Vojvotkinja je izgledala sjajno u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od komada u neutralnim bojama.

Meghan Markle u kaputu brenda Sentaler Meghan Markle u kaputu brenda Sentaler (Foto: Profimedia)

Reprizirala je crne traperice brenda La Ligne i kombinirala ih s puloverom bež nijanse koji potpisuje brend Bluesalt. Kombinirala ih je s crnim čizmama ravnih potplata i glavnom zvijezdom ove kombinacije.

Kaput brenda Sentaler Kaput brenda Sentaler (Foto: Sentalet)

To je kratak kaput brenda Sentaler, novitet u njezinoj garderobi prepunoj klasičnih komada. Kaput boje devine dlake u klasičnom kroju jedan je od najpoželjnijih modela kaputa i svevremenski klasik, ali Meghan se ovaj put odlučila za mali odmak od klasike.

Kaput brenda Sentaler Kaput brenda Sentaler (Foto: Sentaler)

Umjesto klasičnog kroja s kopčanjem i dugim rukavima odabrala je model tričetvrt rukava koji u sebi spaja dizajnerske karakteristike kaputa, plašta i pelerine. Bez obzira na to, ovo je i dalje svevremenski model koji će vojvotkinja moći nositi godinama, neovisno o novim trendovima.

Meghan Markle 2020. u bež kaputu klasična kroja Meghan Markle 2020. u bež kaputu klasična kroja (Foto: Profimedia)

Meghan Markle: Nije li ovo najsenzualniji model sakoa? Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa na panelu povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja Meghan Markle u kompletu modnog brenda Altuzarra Meghan Markle na panelu +5 Meghan Markle na panelu

Meghan Markle: "Zaključane" štikle i prepravljena haljina za fantastično izdanje Meghan Markle u zlatnoj haljini Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz +4 Štikle Toma Forda

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju