Meghan Markle i prince Harry sudjelovali su na vojnoj paradi "Trooping the Colour" povodom rođendana britanske kraljice.

Galerija Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na paradi Meghan u ružičastoj haljini bez rukava Istaknute članice kraljevske obitelji na vojnoj paradi obično nose odjeću s rukavima - 5 +4 Istaknute članice kraljevske obitelji na vojnoj paradi obično nose odjeću s rukavima - 4
Iako je ovaj dan posvećen kraljici, sasvim očekivano oči javnosti uprte su novu zvijezdu britanske kraljevske obitelji - Meghan Markle.
Meghan Markle Meghan Markle (Foto: Guliver/CoverImages)
Vojvotkinja od Sussexa prvi put sudjeluje na paradi. Za ovu prigodu igrala je protiv normi i odjenula haljinu bez rukava što se smatra vrlo odvažnim odabirom.
. Istaknute članice kraljevske obitelji na vojnoj paradi obično nose odjeću s rukavima - 4 Istaknute članice kraljevske obitelji na vojnoj paradi obično nose odjeću s rukavima - 4 (Foto: Getty Images)
Istaknute članice britanske kraljevske obitelji na ovoj paradi nisu se pojavljivale u odjeći bez rukava, ali izgleda da je napokon stiglo vrijeme za (modne) promjene pravila u monarhiji. S obzirom na to da je Elizabeta II. sigurno odobrila ovo izdanje, onda nema sumnje da ipak nema ništa protiv modernijeg stila lijepe Meghan.

U galeriji pogledajte kakvu odjeću inače nose članice kraljevske obitelji prilikom ove parade.
Meghan u ružičastoj haljini bez rukava Meghan u ružičastoj haljini bez rukava (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju