Meghan Markle i princ Harry bili su gosti na humanitarnom događaju u organizaciji slavnog holivudskog glumca Kevina Costnera. Kevin je jedan od ambasadora udruge "One805" koja pruža financijsku pomoć i mentalnu potporu takozvanim prvim respondentima.

Galerija Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na humanitarnom događanju Meghan Markle u kaputu Caroline Herrere Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na humanitarnom događanju +3 Meghan Markle

Riječ je o osobama sa specijaliziranom obukom koje prve pružaju pomoć na mjestima nesreće ili rješavaju hitne situacije i incidente, poput vatrogasaca i tehničara hitne pomoći. U sklopu događanja na kojem su se skupljala financijska sredstva za rad udruge, održan je i koncert grupe Maroon 5.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na humanitarnom događanju Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na humanitarnom događanju (Foto: Profimedia)

Lijepa Meghan odjenula je vrlo decentnu kombinaciju za ovu prigodu, a u njezinu izdanju najviše se istaknuo ležeran kaputić od tvida.

Model dizajnerice Caroline Herrere, napravljen u stilu plašta s crnim remenom, dio je stare kolekcije za jesen/zimu 2022. godine i rasprodan je.

Kaput Caroline Herrere Kaput Caroline Herrere (Foto: Carolina Herrera)

Radi se vrlo tankom modelu predimenzioniranog kroja, izrađenom od vune, vrlo prozračnom i kao stvorenom za prijelazno razdoblje i ulazak u jesensko-zimsku modnu sezonu.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na humanitarnom događanju Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na humanitarnom događanju (Foto: Profimedia)

Meghan je uz kaput odjenula obične crne hlače i reprizirala salonke Manola Blahnika pod nazivom Camparimesh koje imaju potpeticu od 10,5 centimetara.

Izgleda bolje nego ikad, jedan je od komentara korisnika društvenih mreža na novo izdanje vojvotkinje od Sussexa.

Meghan Markle u kaputu Caroline Herrere Meghan Markle u kaputu Caroline Herrere (Foto: Profimedia)

Meghan Markle: "Zaključane" štikle i prepravljena haljina za fantastično izdanje Meghan Markle u zlatnoj haljini Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz Haljina Johanne Ortiz +4 Štikle Toma Forda

Meghan Markle: Štikle u divnoj boji koja udara kontru jesenskom sivilu Meghan Markle u ljubičastim štiklama i zelenoj haljini - 4 Meghan Markle u ljubičastim štiklama i zelenoj haljini - 3 Meghan Markle u ljubičastim štiklama i zelenoj haljini - 2 +1 Meghan Markle u ljubičastim štiklama i zelenoj haljini - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju