Meghan Markle i princ Harry zaručili su se te su se prvi put kao zaručnici pojavili u ponedjeljak popodne u vrtu Sunken Garden Kensingtonske palače u kojoj će kraljevski par i živjeti. Meghan je tom prilikom pokazala zaručnički prsten koji nosi posebnu simboliku posvećenu princezi Diani

Galerija Meghan Markle pokazala je zaručnički prsten - 1 Meghan Markle pokazala je zaručnički prsten - 4 Meghan Markle pokazala je zaručnički prsten - 8 +5 Meghan Markle pokazala je zaručnički prsten koji sadrži dva dijamanta koja su pripadala princezi Diani Princ Harry nije slučajno izabrao vrt Sunken Garden koji se nalazi u sklopu palače Kensington za prvo pojavljivanje u javnosti sa svojom zaručnicom Meghan Markle. Taj vrt jako je voljela Harryjeva majka princeza Diana, i princ joj je na taj način želio odati počast.

Meghan Markle od princa Harryja dobila je zaručnički prsten izrađen od dijamanata koji su pripadali princezi Diani

A posebnu posvetu princezi Diani ima i prsten s kojim je princ Harry zaručio svoju voljenu. Naime, britanski kraljević osobno ga je dizajnirao te sadrži dva dijamanta iz osobne kolekcije princeze Diane.

Buduća vojvotkinja od Sussexa, kako će nakon udaje glasiti Meghanina titula, za ovaj vrlo poseban dan izabrala je elegantan bijeli kaput s raskošnom kragnom i povezom oko struka ispod kojeg je nosila haljinu tamne boje. Profinjenu kombinaciju upotpunila je ženstvenim nude štiklama s vezicama.

Kako su najavili iz Kensingtonske palače, 36-godišnja američka glumica i 33-godišnji britanski princ vjenčat će se u proljeće 2018. godine.
Meghan Markle pokazala je zaručnički prsten - 5 Meghan Markle pokazala je zaručnički prsten koji sadrži dva dijamanta koja su pripadala princezi Diani Foto: AFP

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju