Odjevna kombinacija u kojoj je Melania Trump pratila govor svog supruga pred američkim Kongresom izazvala je raspravu

Američki predsjednik Donald Trump održao je svoj prvi govor pred američkim Kongresom. Uz njega je u tom trenutku bila i supruga Melania Trump. Prva dama SAD-a opet se pobrinula da izgleda besprijekorno u vrlo važnoj prigodi, ali mnogim Amerikancima nije se svidjelo njezino modno izdanje.

Negativne kritike potaknuo je elegnatni crni kostim dizajnera Michaela Korsa koji joj je savršeno pristajao. Međutim, kritičarima se nije svidjelo to što su na njega ušiveni šljokičasti detalji.

Melania izgleda kao da će svake sekunde zapjevati neku pjesmu Katy Perry, napisala je jedna korisnica društvenih mreža aludirajući na ljubav slavne pjevačice prema šljokicama. Ne mogu vjerovati da je stala pred Kongres u šljokicama. Još jedan dokaz da je Trumpov mandat pravi cirkus, dodao je drugi korisnik.

Prašina se podigla i zbog dekoltea Prve dame koji je ostatku svijeta sasvim primjeren, ali dijelu Amerikanaca šokantan.

Michelle Obamu gnjavili su zbog golih ramena. Melania je pokazala 100 metara dekoltea, ali kladim se da će svi šutjeti o tome, kazala je jedna tviterašica, ali prevarila se jer su ga i ostali odlučili kritizirati.

Izgleda da se Melania mora naviknuti na negativne komentare jer će čak i onda kada se po svim standardima odjene savršeno biti onih koji će je (bezrazložno) kritizirati.

Zaslužuje li kostim negativne kritike?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju