Melania Trump i Karen Pence stigle su u sjedište američkog Crvenog križa u Washingtonu.

Galerija Melania Trump Karen Pence i Melania Trump u sjedištu američkog Crvenog križa Melania Trump u sjedištu američkog Crvenog križa +1 Prva dama u službenim prigodama gotovo uvijek nosi štikle

Prva dama SAD-a i supruga potpredsjednika pomagale su u slaganju božićnih paketa za američke vojne trupe stacionirane u Iraku, Kuvajtu, Džibutiju i Poljskoj.

Paketi su mali način na koji iskazujemo zahvalnost za žrtvu članova vojske. Naše su molitve uz sve vojnike i njihove obitelji koje čekaju da se oni vrate kući, kazala je Melania i prionula poslu.

Karen Pence i Melania Trump u sjedištu američkog Crvenog križa Karen Pence i Melania Trump u sjedištu američkog Crvenog križa (Foto: AFP)

Malo je toga što prva dama neće odraditi u štiklama pa je tako nedavno sadila drvo u vrtu Bijele kuće u štiklama Christiana Louboutina s potpeticom od 12 centimetara. Iz štikli se nije skidala ni kada je prilikom posjeta Londonu boćala.

Prva dama u službenim prigodama gotovo uvijek nosi štikle Prva dama u službenim prigodama gotovo uvijek nosi štikle (Foto: Getty Images)

I dok se u slobodno vrijeme povremeno odrekne štikli, na prste dvije ruke mogu se nabrojati službene prigode u kojima se Melania pojavila noseći obuću ravnih potplata. Sada im možemo pribrojiti i ovaj posjet Crvenom križu tijekom kojeg je nosila crvene balerinke Christiana Louboutina.

Ankete

(7374) Koje cipele više volite vidjeti na prvoj dami?

rezultati povratak glasova1042
rezultati

Do sada se u njima samo jednom pojavila u javnosti po službenoj dužnosti – u srpnju ove godine prilikom proslave Dana nezavisnosti.

U štiklama je i – boćala U štiklama je i – boćala (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju