Prva dama SAD-a Melania Trump bila je jedna od govornica na summitu posvećenom ovisnosti o opijatima

Galerija Melania Trump Melania je za summit odabrala odijelo u kombinaciji s dolčevitom Odijelo i dolčevita stari su adut iz muškog ormara koji vole i mnogi poznati muškarci +1 Melania Trump Melania Trump održala je govor na summitu posvećenom borbi protiv ovisnosti o opijatima, koji je u Washingtonu organizirala Bijela kuća.

Prva dama SAD-a nije željela dopustiti da razgovor o njezinoj odjeći zasjeni važnu temu rasprave, pa je posegnula za vrlo neutralnom odjevnom kombinacijom. Govor je održala odjevena u stari adut muškog ormara.
Odijelo i dolčevita stari su adut iz muškog ormara koji vole i mnogi poznati muškarci Odijelo i dolčevita stari su adut iz muškog ormara koji vole i mnogi poznati muškarci Foto: Getty Images
Odijelo u kombinaciji s dolčevitom izdanje je u kojem često viđamo poznate muškarce na crvenom tepihu, a upravo je ta dva odjevna komada Melania odabrala za svoje obraćanje okupljenima u Bijeloj kući.

Tamnosivo odijelo s prugama klasičnog ravnog kroja spojila je sa sivom dolčevitom svjetlije nijanse i salonkama koje su ovom popularnom "muškom " izdanju dale dašak ženstvenosti.
Melania je za summit odabrala odijelo u kombinaciji s dolčevitom Melania je za summit odabrala odijelo u kombinaciji s dolčevitom (Foto: AFP)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju