Američka prva dama Melania Trump i njezin suprug Donald Trump doputovali su u Ohio kako bi prisustvovali tradicionalnoj državničkoj večeri Republikanske stranke.

Galerija Melania Trump doputovala je u Ohio - 5 Melania Trump doputovala je u Ohio - 1 Melania Trump doputovala je u Ohio - 3 +1 Melania Trump doputovala je u Ohio - 2

Uoči odlaska na večeru posjetili su dječju bolnicu u Columbusu, glavnom gradu ove savezne države na istoku SAD-a.

Melania je i u ovoj prigodi pokazala da je njezin stil odijevanja i dalje nepogrešiv. Iako ima onih koji se trude pronaći zamjerku svakom njezinom izdanju, prva dama niže elegantne odjevne kombinacije kojima se zapravo nema što prigovoriti.

Melania Trump doputovala je u Ohio - 1 Melania Trump doputovala je u Ohio - 1 (Foto: AFP)

Tako je i za posjet bolnici odabrala dvodijelni kostim u bijeloj boji u kombinaciji sa sjajnom točkastom bluzom te bijelim štiklama s vrtoglavo visokom potpeticom.

Kostim je malo razigrala suknja s prednjim izrezom. Ovakve modele klasičnog kroja nekada su obožavale nositi naše majke i bake, ali njihove su varijante ovakav izrez imale na stražnjoj strani.

"Naopaka" suknja Melanije Trump uvijek je odličan izbor, bez obzira na prigodu, jer je nenametljiva i decentna pa u njoj uvijek možemo izgledati dobro i primjereno.

Melania Trump doputovala je u Ohio - 3 Melania Trump doputovala je u Ohio - 3 (Foto: AFP)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju