Prva dama SAD-a Melania Trump iskoristila je radno Valentinovo za posjet malim štićenicima Nacionalnog instituta zdravlja

Galerija Melania Trump Melania se družila sa štićenicima Nacionalnog instituta zdravlja Melania u kaputu Calvina Kleina i salonkama Manoloa Blahnika +1 Melania Trump Prva dama SAD-a dio Valentinova provela radno. Posjetila je centar "The Children's Inn" u sklopu Nacionalnog instituta zdravlja u Marylandu.

Ova vodeća američka biomedicinska istraživačka bolnica roditeljima oboljele djece koja sudjeluju u naprednim medicinskim istraživanjima omogućuje boravak s njihovim mališanima. Melania Trump stigla je u posjet štićenicima centra i provela s njima vrijeme u ugodnoj atmosferi.

Mališani su prvoj dami čestitali Valentinovo i nakon toga joj poklonili sliku srca koju su sami izradili na likovnoj radionici. Prikladno za Dan zaljubljenih, prva dama u Maryland je došla odjevena u prekrasni crveni kaput Calvina Kleina. Kombinirala ga je s crnim salonkama Manoloa Blahnika koje imaju potpeticu od 12 centimetara.
Melania u kaputu Calvina Kleina i salonkama Manoloa Blahnika Melania u kaputu Calvina Kleina i salonkama Manoloa Blahnika (Foto: AFP)
To je bio njezin povratak štiklama koje su u rujnu 2017. godine izazvale mnogo kritika. Melania ih je odjenula uoči putovanja na poplavljena područja SAD-a, a dio Amerikanaca nošenje ovakvih štikli u tako ozbiljnoj situaciji smatrao je neprimjerenim i nedopustivim.

Melania Trump vratila se kontroverznim štiklama Manoloa Blahnika.

S njima se nije složio dizajner prozvanih cipela Manolo Blahnik: Ne mislim da je neosjetljiva. Vjerojatno je te cipele imala na sebi kada je otputovala. Da, vjerojatno bi bilo bolje da je nosila gumene čizme, ali sad je gotovo. Nisam dobar u savjetovanju ljudi što bi trebali nositi jer smatram da nose ono što žele. Nije me briga za politiku i ne znam puno o tome. Volim Melaniju, divna je i to je sve što imam reći.

Ovaj put nitko nije prigovarao odjevnoj kombinaciji prve dame, a odabir crnih salonki opet se pokazao idealnim. Njezino izdanje još jednom je pokazalo da su upravo klasične crne salonke cipele koje ženu neće nikada iznevjeriti jer se mogu nositi uz sve odjevne komade. Međutim, s obzirom na to da je Melania Trump uvijek izložena modnim kritikama, za nju ni onaj naoko najsigurniji izbor nikada nije "ziher".
Prva dama dobila je posebnu čestitku za Valentinovo Prva dama dobila je posebnu čestitku za Valentinovo (Foto: AFP)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju