Američka prva dama Melania Trump Valentinovo je provela u Marylandu.

Galerija Melania Trump provela je Valentinovo u Nacionalnom institutu zdravlja - 2 Melania Trump provela je Valentinovo u Nacionalnom institutu zdravlja - 5 Melania Trump provela je Valentinovo u Nacionalnom institutu zdravlja - 3 +1 Melania Trump provela je Valentinovo u Nacionalnom institutu zdravlja - 4

Posjetila je dječji hotel napravljen u sklopu Nacionalnog instituta zdravlja. Najmlađi pacijenti tijekom liječenja borave u ovom hotelu zajedno sa svojim obiteljima.

Melania Trump provela je Valentinovo u Nacionalnom institutu zdravlja - 3 Prva dama dobila je i predivan buket (Foto: AFP)

Prva dama odlučila je razveseliti mališane organizacijom male zabave povodom Valentinova, ali i oni su njoj izmamili osmijeh na lice kada su joj darovali predivan buket.

Dan zaljubljenih obilježila je i prigodnom odjevnom kombinacijom. Stigla je u institut u romantičnom ružičastom izdanju. Od glave do pete bila je odjevena u komade nježne ružičaste nijanse pa su tako njezin kaput, haljina i štikle bili iste boje.

Melania Trump provela je Valentinovo u Nacionalnom institutu zdravlja - 1 Ružičasto izdanje prve dame (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju