Prva dama SAD-a Melania Trump sa suprugom se uputila na kratko putovanje u Ohio, odjevena u još jednu upečatljivu odjevnu kombinaciju

Galerija Melania Trump Melania Trump Melania Trump +2 Kožnate suknje već su joj stvarale problem, ali prva dama izbjegla je nezgodu Melania Trump još jednom je pokazala da se i uz pomoć jednostavnih odjevnih komada može dobiti efektna kombinacija ako se poigramo s bojama, materijalima i uzorcima.
Melania Trump Melania Trump Foto: AFP
Prva dama SAD-a za put u Ohio odabrala je kombinaciju u svom prepoznatljivom elegantnom stilu. Kožnatu suknju boje konjaka spojila je sa žutom dolčevitom i dugim kaputom u istoj boji, a kompletno izdanje podigla je salonkama s leopardovim uzorkom.
Melania Trump Melania Trump Foto: AFP
Osim kaputa i pulovera u uistinu upečatljivoj boji, pažnju je plijenila njezina kožnata suknja. Neuobičajen je to odabir za američke prve dame, ali Melania od prvog dana boravka u Bijeloj kući pomiče modne granice za svoje nasljednice.

Model s visokim izrezom na prednjoj strani može biti poprilično riskantan, pogotovo prilikom sjedenja kada se suknja povlači prema gore pa si Melania u njoj ne smije dozvoliti ni trenutak nepažnje.
Kožnate suknje već su joj stvarale problem, ali prva dama izbjegla je nezgodu Kožnate suknje već su joj stvarale problem, ali prva dama izbjegla je nezgodu Foto: AFP
Malu nezgodu s kožnatom suknjom imala je prošle godine uoči odlaska na svoje prvo veliko službeno putovanje. Tada joj je uski model koji je dizajnirao Herve Pierre stvarao probleme prilikom ulaska u avion, ali prva dama spretno ih je svladala.

Osim na uske suknje, navikla je i na visoke proreze koje uvijek pažljivo drži pod kontrolom pa joj se još nikada nije dogodio modni neugodnjak za pamćenje.
Prva dama visoke proreze pažljivo drži pod kontrolom Prva dama visoke proreze pažljivo drži pod kontrolom Foto: Getty Images

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju