Melania i Donald Trump dan inauguracije započeli su posjetom crkvi u Washingtonu za koji je nova prva dama izabrala haljinu i jaknicu baby plave boje izrađene od najfinijeg kašmira, kreaciju modnog dizajnera Ralpha Laurena


Melania Trump
za prvo pojavljivanje na dan inauguracije izabrala je kreaciju kojom je mnoge podsjetila na elegantni šik stil kakav je obožavala Jackie O. Melania je tako ušutkala mnoge koji joj upućuju kritike na račun izgleda i odijevanja.

Mnogi dizajneri odbili su odjenuti novu prvu damu, ali toga se posla rado primio Ralph Lauren koji je 46-godišnju Melaniju odjenuo u haljinu i jaknicu baby plave boje napravljene od najfinijeg kašmira.Jackie O. voljela je elegantni šik stil koji je očito prigrlila i Melania Trump

Vrlo profinjenu kreaciju Melania je kombinirala uz cipele i duge rukavice gotovo istoga tona, samo nešto svjetlije, poput ledeno plave.

Melania Trump nosila je Ralpha Laurena i u prijašnjim prigodama. Za bijeli kombinezon kojeg je nosila u izbornoj noći dobila je brojne pohvale, dok je kombinezon u crnoj odabrala za pojavljivanje na trećoj predsjedničkoj debati.Ralph Lauren uvijek je ponosno isticao svoj patriotizam, ali svoja politička uvjerenja držao je u privatnosti. Iako nikada nije zauzimao strane kada je o politici riječ, postao je glavni dizajner za Hillary Clinton tijekom čitave predsjedničke kampanje.

Bio je omiljeni dizajner i drugih prvih dama na suprotstavljenim političkim stranama te je odijevao i Michelle Obamu, Nancy Reagan i Betty Ford. Lauren odijevanje prvih dama Sjedinjenih Američkih Država doživljava kao čast i odgovornost.

 

Poslije jutarnje mise, Melania i Donald Trump uputili su se se prema Bijeloj kući gdje su ih dočekali Michelle i Barack Obama. Domaćini su im dobrodošlicu poželjeli sa čajem i kavom. Michelle je odjenula crveno crnu haljinu kratkih rukava na kojoj se isticao tek tanki remenčić. Prva dama na odlasku i prva dama na dolasku srdačno su se zagrlile prilikom susreta, a Melania je Michelle darovala Tiffany & Co. kutiju sa skupocjenim komadom nakita.Nakon druženja uz kavu i čaj uputit će se na svečanost inaguracije ispred Bijele kuće gdje će Donald Trump prisegnuti za 45. američkog predsjednika.

U petak 20.1.2017. na portalu DNEVNIK.hr uživo gledajte inauguraciju Donalda Trumpa. U Washingtonu se očekuje do 900.000 ljudi, a čitavi događaj osiguravati će gotovo 30.000 pripadnika snaga sigurnosti. Sve pratite UŽIVO na DNEVNIK.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju