Prva dama SAD-a Melania Trump u New Yorku je organizirala primanje za supruge svjetskih vođa koji sudjeluju na zasjedanju Opće skupine UN-a.

Galerija Melania Trump Scanlan Theodore, 600 dolara (3804 kn) Scanlan Theodore, 600 dolara (3804 kn) +3 Scanlan Theodore, 600 dolara (3804 kn)

Melania je održala pozdravni govor i iskoristila priliku kako bi najavila svoju prvu nadolazeću samostalnu službenu turneju. Prva dama uskoro će bez supruga Donalda posjetiti Ganu, Malavi, Keniju i Egipat.

Na primanje je stigla u decentnoj haljini brenda Scanlan Theodore napravljenoj od viskoze i poliamida. Iako se radi o takozvanoj "goloj" haljini koja naziv može zahvaliti tome što imitira boju kože i prianja uz tijelo, u pitanju je model vrlo elegantnog i klasičnog kroja, pa mu nije lako naći zamjerku.

Melania Trump na primanju Melania Trump na primanju (Foto: AFP)

S obzirom na to da je morala izaći pred strogi ženski sud, ne čudi da je igrala na sigurno i odabrala "ziherašku" haljinu s kojom je teško pogriješiti.

Elegantan dojam pojačale su salonke dizajnera Christiana Louboutina - model pod nazivom Pigalle Follies s vrtoglavom potpeticom od 12 centimetara i pikseliziranim zmijskim uzorkom.

Scanlan Theodore, 600 dolara (3804 kn) Scanlan Theodore, 600 dolara (3804 kn) (Foto: Scanlan Theodore)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju