U Los Angelesu je održana premijera horora "Halloween Ends", 13. po redu filma iz kultne franšize Halloween i posljednjeg iz trilogije H40 koja nastavlja pratiti priču originala iz 1978. godine. Mnoge poznate osobe iz svijeta filmske i zabavne industrije došle su na premijeru.

Galerija Jamie Lee Curtis Melanie Griffith na premijeri Melanie Griffith u crnom od glave do pete +1 Melanie Griffith na premijeri

Među njima je bila i glavna zvijezda filma, glumica Jamie Lee Curtis, koja je blistala u uskoj crvenoj večernjoj haljini.

Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis (Foto: Profimedia)

Za razliku od Jamie, njezina kolegica Melanie Griffith odlučila se za manje glamuroznu kombinaciju.

Melanie je za ovu prigodu bila odjevena u crno od glave do pete. Klasičnu suknju A-kroja visokog struka spojila je s crnom dolčevitom dugih rukava. Nosila je i visoke crne čizme od brušene kože, a od modnih dodataka zadržala se na minijaturnoj ručnoj torbici i čipkastim rukavicama.

Melanie Griffith u crnom od glave do pete Melanie Griffith u crnom od glave do pete (Foto: Profimedia)

Za crnu boju mjesta nije bilo na noktima - Melanie je odabrala lak u jarkoj nijansi crvene.

I dok žene diljem svijeta obožavaju crne odjevne kombinacije jer su tako svestrane, nenametljive i prilagođavaju se većini prigoda, jedna žena jednostavno ih ne voli. To je Anna Wintour, najmoćnija žena u svijetu mode.

U jednom od intervjua za kanal Voguea na YouTubeu Anna je rekla kako nikada ne bi nosila potpuno crnu kombinaciju. Na pitanje čitateljice kako razigrati i uljepšati takvo izdanje odgovorila je: Jednostavno nemojte nositi crno od glave do pete.

Crno od glave do pete je...

glasova:

Melanie Griffith na premijeri Melanie Griffith na premijeri (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju