Melvita maslaci za tijelo obogaćeni pčelinjim voskom, ne ostavljaju masni trag i imaju iznimna njegujuća svojstva. Raskošne, glatke i baršunaste teksture, trenutno se upijaju u kožu te je dubinski hidratiziraju i njeguju stvarajući na koži koži iznimno njegujući i nježni zaštitni sloj

Arganovo ulje, poznato po svojim obnavljajućim svojstvima, odlično je za hidrataciju i zaštitu vrlo suhe kože. U kombinaciji s njegujućim svojstvima karite maslaca, pomaže u njezi kože te joj vraća prirodnu elastičnost.

Maslac za tijelo obavija kožu osvježavajućim, nježnim, puderastim i cvjetnim mirisom.

Zahvaljujući pčelinjem vosku, ova mirisna topiva tekstura ujedinjuje iznimna uljepšavajuća svojstva ulja s bogatstvom kreme. Tijelo je obavijeno mirisom dalekih i egzotičnih zemalja s nježnim, cvjetnim i orijentalnim notama. Suha koža je nahranjena, svilenkasta i podatna.

Ulje muškatne ruže posebno je bogato alfa-linolenskom kiselinom (omega-3) i vitaminima A i E te ima iznimno blagotvorno djelovanje na kožu. U kombinaciji s hranjivim karite maslacem, umiruje i obnavlja kožu te joj vraća elastičnost. Zahvaljujući pčelinjem vosku, ova svilenksta tekstura ujedinjuje iznimna uljepšavajuća svojstva ulja s bogatstvom kreme. Maslac za tijelo obavija kožu osvježavajućim, nježnim, puderastim i cvjetnim mirisom.

Suha koža je potpuno hidratitizirana te ponovno nježna i podatna.

Čak 99 posti svih sastojaka prirodnog je podrijetla, a 20 posto svih sastojaka dobiveno je organskim uzgojem.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju