Ispred hrvatskih nogometaša je iznimno važna utakmica za treće mjesto protiv Maroka, a podršku s tribina iz utamice u utakmicu pružaju im i članovi njihovih obitelji.

Galerija Andreja Kramarića s tribina podržavaju supruga i sin Andreja Kramarića s tribina podržavaju supruga i sin Andreja Kramarića s tribina podržavaju supruga i sin +1 Andreja Kramarića s tribina podržavaju supruga i sin

Na utakmicu za treće mjesto protiv Maroka stigla je i supruga Andreja Kramarića, Mija Ćurković, kojoj društvo pravi sinčić Viktor.

Mia je na tribine stigla odjevena u dres hrvatske reprezentacije s brojem 9, koji nosi njezin suprug, a uparila ga je s plavim trapericama skinny kroja.

Andreja Kramarića s tribina podržavaju supruga i sin Andreja Kramarića s tribina podržavaju supruga i sin (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Dres s brojem devet nosi i maleni Viktor, a njih dvoje će bez imalo sumnje biti najveća podrška hrvatskog nogometaša u utakmici za treće mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru.

Podsjetimo,hHrvatski reprezentativac Andrej Kramarić od ožujka prošle godine u braku je s Mijom Ćurković, s kojom ima jednogodišnjeg sina Viktora. Mia je po struci veterinarka s diplomom Veterinarskog fakulteta u Zagrebu.

Andreja Kramarića s tribina podržavaju supruga i sin Andreja Kramarića s tribina podržavaju supruga i sin (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju