Mia Žakula iz Vikovaca novo je lice traperica 'Good American' koje potpisuje Khloe Kardashian, a koje su namijenjene svim ženama bez obzira na veličinu i oblik tijela

Nova kolekcija traperica Khloe Kardashian po imenu 'Good American' dolazi na svjetsko tržište 18. listopada ove godine. Riječ je o liniji kojoj je glavni cilj pomoći ženama s oblinama da pronađu odgovarajući model za svoj tip tijela.

 

A video posted by Khloé (@khloekardashian) on

S tim problemom godinama se mučila i sama reality zvijezda serije 'Keeping Up With The Kardashians' koja je jedno od zaštitnih lica. Uz nju, u kampanji su sudjelovale slavne manekenke poput Jordyn Woods i Daphne Joy, ali i jedna Hrvatica.


Mia Žakula iz Vinkovaca potvrdila je da je sudjelovala u snimanju kampanje u svibnju ove godine, iako dugo vremena nije mogla otkriti nikakve detalje zbog tajnosti cijele priče. Na svojem Instagram profilu objavila je svoju fotografiju u bijelim trapericama te uz to napisala:

'Napokon vam mogu reći što sam radili prošlih nekoliko mjeseci! Nova kolekcija traperica Khloe Kardashian bit će dostupna na goodamerican.com. Registrirajte se i pridružite se traper revoluciji s nama.'

Magistra novinarstva stara 26 godina povremeno se bavi manekenskim poslom, a kako je vidljivo prema njenom Instagram profilu strastvena je plesačica tradicionalnih hrvatskih plesova, kao i onih standardnih. Povrh svega, svira čak deset različitih instrumenata.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju